Sponsorreis Muanda 2016
22 november

Sponsorreis Muanda 2016

In de meivakantie 2016 hopen we met een groep van maximaal 18 personen het project in Muanda te gaan bezoeken. De mensen in Muanda zijn erg enthousiast om ons te ontvangen en te laten zien hoe het er aan toe gaat op het project van AE. Maar ook zal er tijd zijn om iets van de omgeving te zien, een school en een ziekenhuis te bezoeken en kennis te maken met de cultuur van dit prachtige land. Het wordt zeker geen passieve vakantie, maar een actieve ervaring van het leven van de staf en de kinderen van het project, waar we nu al een aantal jaren bij betrokken zijn.

Tijdens de reis zullen we zeker ook met elkaar in gesprek gaan over zin en onzin van ontwikkelingssamenwerking. Over succes en falen en wat aan succesvol handelen bij kan dragen. Hierbij zullen de partners uit Muanda ook aan het woord komen.

Uit ervaring weten we dat het niet alleen voor jongeren een ervaring is die de kijk op het leven verandert. De startdatum van de reis is vrijdag 22 april 2016 en op dinsdag 3 mei 2016 hopen we weer terug te zijn. Als u of jij belangstelling hebt om mee te gaan, stuur dan een mail naar info@wem-nl.eu en dan sturen we aanvullende projectinformatie en een opgaveformulier toe.