Piet Smit treedt wederom op in de Ontmoetingskerk
11 juli

Piet Smit treedt wederom op in de Ontmoetingskerk

De bekende Zuid-Afrikaanse gospelzanger Piet Smit komt in september weer naar Nederland. Ook dit jaar geeft hij weer een optreden in de Ontmoetingskerk in Capelle aan den IJssel. Werd Piet andere jaren vergezeld door de Country Trail Band, dit jaar treedt hij solo op. Dit solo-optreden vindt plaats op zaterdag 16 september 2017 en begint om 19:30. 

Piet Smit begon in de jaren 70 te zingen in café’s in Zuid-Afrika. In 1989 kwam hij tot geloof en besloot hij zijn muzikale talent volledig in dienst te stellen van het evangelie. Hij groeide uit tot een van de meest geliefde gospelartiesten van zijn land. Piet nam meer dan 30 albums op, waarvan er vijf de gouden en één zelfs de platina status behaalde.

Wat hem zeer geliefd maakt, ook in Nederland, is zijn mooie diepe maar heldere stem in combinatie met rustige luisterliedjes die vaak country en folk als muzikale basis hebben. Zo kwam Piet in contact met de Country Trail Band, die in Nederland al jaren toonaangevend is op het gebied van country gospel. De hechte samenwerking resulteerde in diverse gezamenlijke tournees en twee albums. Het meeste recente album van Piet Smit, Eerste liefde, dat hij samen met de Country Trail Band opnam in de studio van Wim Pols, werd onlangs in Zuid-Afrika door een groot tijdschrift genomineerd voor beste gospel CD van het jaar.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of vooraf te bestellen via info@wem-nl.eu.

Volwassenen: €10,- 
Kinderen:         €7,50- 

Adres
Ontmoetingskerk
Zevensprong 4
2907 TK Capelle aan den IJssel

Info: 
info@wem-nl.eu 

(Bron: Wim Pols, www.christelijknieuws.nl