WEM zoekt bureaus, bureaustoelen, matrassen en een technicus
16 januari

WEM zoekt bureaus, bureaustoelen, matrassen en een technicus

De gecreëerde stroomvoorziening is klaar en de container wordt steeds verder gevuld met hulpgoederen. Het is tijd om de laatste ruimte in de container te benutten en de voorbereidingen te treffen voor het transport. Kun jij ons helpen?

Voor het project in Muanda zijn we op zoek naar twee demontabele bureaus. Deze zullen gebruikt gaan worden in de school en in het in de buurt gelegen kantoor. Daarbij zijn we ook opzoek naar bureaustoelen die in dezelfde ruimtes gebruikt zullen worden. Om het (slaap)comfort in het ziekenhuis en de (familie)huizen te verbeteren zijn we ook opzoek naar matrassen met een afmeting van 80cm x 200cm. Het liefst zien we deze matrassen met een plastic hoes, zodat deze makkelijk schoon gemaakt en gehouden kunnen worden.

Indien de omstandigheden het toelaten, hopen we de container binnen enkele weken te kunnen transporteren. Dit betekent dat een kleine groep van 25 april tot en met 5 mei zal afreizen naar Muanda om de container te installeren. Hiervoor zijn we opzoek naar een technisch persoon (jongere of oudere). Zowel met de hamer en de zaag als met elektriciteit.

Interesse of vragen?
Heb je één van bovenstaande materialen en wil je ze beschikbaar stellen voor ons project óf ben jij de technicus die wij zoeken? Neem dan contact op via info@wem-nl.nl. Voor vragen kun je terecht bij Simon Baars. Ook hij is via dit mailadres te bereiken. In verband met de voorbereidingen van de reis, vinden we het fijn als je op korte termijn wil reageren.