Bestuur WEM-NL breidt wederom uit
22 februari

Bestuur WEM-NL breidt wederom uit

In november namen we afscheid van Joost van tienhoven als penningmeester. Adriaan van Loon nam als nieuw bestuurslid zijn rol over. Vandaag mogen we bekend maken dat we het bestuur nogmaals uitbreiden. Britt van der Plas gaat zich inzetten voor het project. In onderstaand bericht stelt zij zich aan u voor! 

Britt: ”Hallo allemaal! Ik ben Britt van der Plas, ik ben 25 jaar, woon in Utrecht en ik heb mij sinds kort bij het WEM-bestuur aangesloten. Ik studeer rechten en ga deze kennis dan ook inzetten voor de bestuurstechnische kant van de stichting. In 2012 was ik met mijn vader foto’s aan het kijken van de tijd dat hij op bezoek was bij zijn zus, Ans de Zeeuw, in Congo. Ik raakte enorm enthousiast, maar had geen idee hoe ik daar ooit heen zou kunnen gaan. Totdat ik hoorde dat een kerk in Capelle aan de IJssel actief bezig was met het project en een sponsordiner organiseerde. Na daarheen te zijn geweest, werd al snel duidelijk dat ik mij bij de eerste reis naar Muanda zou aansluiten. Het was een onvergetelijke reis en ik was het liefst de week erna weer terug gegaan. Dit werd helaas een paar jaar later, maar in 2017 heb ik kunnen zien hoe het project zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld. Ik kijk er naar uit om mij in te gaan zetten voor dit mooie project en deze bijzondere kinderen!”