Hoera, een jongen!
17 september

Hoera, een jongen!

Vrijdag 7 september bereikte ons het heugelijke nieuws dat James, één van de medewerkers van onze partner organisatie Abri de L’Esperance, en zijn vrouw Chanel een zoontje hebben gekregen. Hij draagt de naam Jordy Matondo Baars – de Zeeuw. Het valt je wellicht op dat dit redelijk bekende namen zijn. Dat klopt! Wij zijn blij verast en zien het als teken van dankbaarheid dat James en Chanel hun zoontje hebben vernoemd naar één van de deelnemers van de jongerenreis. Daarnaast heeft hij de achternaam van Simon en Jozien gekregen. De Zeeuw verwijst naar de achternaam van Ans en haar man Len. Jordy is om 11:45 uur geboren en woog bij de geboorte 2800 gram.

Wij danken God voor de geboorte van Jordy Matondo Baars – de Zeeuw en wensen James en Chanel, samen met hun zoontje, een gezegende toekomst toe!