Reisverslag: “We gaan de container installeren”
7 oktober

Reisverslag: “We gaan de container installeren”

Eindelijk is het zo ver. Na een lange periode van voorbereiding, is de container (die wij ombouwde tot stroomvoorziening) vorige maand op transport gegaan. We hopen dat de container inmiddels vanuit de Congolese haven is aangekomen op het project en reizen af naar Congo om de volledige stroomvoorziening te installeren. 

Update maandag 7 oktober

Goedemorgen! We hebben een goede nacht gehad in het Guest House in Kinshasa. Om half 8 zullen we ontbijten, waarna we om 08.00 uur vertrekken naar het locale vliegveld. Rond 10.00 uur zullen we naar Muanda vliegen, waar we rond het middaguur worden verwacht. Afhankelijk van de internetverbinding die we in Muanda hebben, zullen we jullie op de hoogte houden!

Update zondag 6 oktober

Na een lange vliegreis met een tussenstop in Angola zijn we aangekomen in Kinshasa. We worden opgehaald en gaan naar het guest house waar we vandaag verblijven.

Update zondag 6 oktober

We zijn vanochtend om 06:00 uur vertrokken vanuit Capelle. Het wordt een mooie reis!